NIEUWS EN PUBLICATIES

De opkomst van financial influencers juni 2021

Daira Cervera Garcia heeft op Fondsnieuws een column geschreven over beleggingsaanbevelingen door financial influencers. Je leest het column hier.

Preventief fouilleren juni 2021

Frank 't Hart is kritisch over de wens van de AFM om een wettelijke basis te creëren voor datagedreven toezicht. Lees zijn beschouwing hier.

Pensioen Talkshow van het Instituut voor Pensioeneducatie juni 2021

Laura Stortelder sprak in de Pensioen Talkshow van het Instituut voor Pensioeneducatie over duurzaam beleggen en het toezicht daarop. De aflevering van de Pensioen Talkshow vindt u hier.

Een inleiding tot het wettelijk kader en normering rondom de compliance-functie bij financiële instellingen mei 2021

Casper Westerink beschrijft in het Tijdschrift voor Compliance de regulering van de compliance-functie bij financiële instellingen en hij gaat in op enkele actualiteiten zoals de uitkomst van het integriteitsonderzoek van DNB naar de compliance-functie bij trustkantoren.

Datahonger van de AFM mei 2021

Christian Wulf heeft op Fondsnieuws.nl een column geschreven met enkele kanttekeningen bij datagedreven toezicht. Lees zijn column hier

Hart Academy

Ons kantoor kent een eigen opleidingsinstituut: Hart Academy. Dit opleidingsinstituut is erkend door de Orde van Advocaten. Hart Academy geeft in-house leergangen en workshops. Iedere opleiding is maatwerk.

play
video
Kifid overzicht 2e helft 2020
februari 2021 | archief